"Bucovina" se prezinta

ASSOCIAZIONE CULTURALE BUCOVINA”
ASOCIATIA CULTURALA BUCOVINA ARCI TORINO

Asociatia Culturala Bucovina a luat fiinta in 3 ianuarie 2007, zi de marca pentru Romania (ziua intrarii in Comunitatea Europeana), la initiativa unui grup de cadre didactice proveniente din Bucovina si stabilite de un timp in Italia. Cu timpul grupului nostru i s-au alaturat si alte persoane provenind din diverse regiuni ale tarii, cu pregatire scolara si profesionala diversa, dar care cred in aceleasi idealuri si care chiar daca nu au multa experienta in domeniul asociativ doresc sa realizeze impreuna lucruri importante.
Asociatia Bucovina este o asociatie fara scop de lucru, bazata pe voluntariat si care isi desfasoara activitatea in domeniul culturii, traditiilor si artei romanesti promovand valorile fundamentale cum ar fi respectul si dreptul de afirmare pentru orice natiune, contribuie la formarea unei societati deschise si multiculturale si la promovarea pacii intre popoare, a dreptatii sociale, la apararea democratiei si a drepturilor omului.
In acest scop asociatia desfasoara diverse activitati cum ar fi:
- Activitati culturale
- Activitati sportive
- Activitati recreative
- Activitati sociale

joi, 14 februarie 2013

Conferinta satelor de munte


Din initiativa asociatiei ''Bucovina'', la conferinta satelor de munte organizata la Monastero di Lanzo, au participat si reprezentantii a doua localitati din Romania, Straja si Ciocanesti. 
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu